Обяви за работаRSS - Последни обяви
Обяви за Работа

За работодатели:
Тук може да публикувате обяви за работа и да преглеждате CV-та напълно безплатно.

За търсещи работа:
Предлагаме Ви възможност да публикувате Вашето CV.

Надяваме се да Ви бъдем полезни!

Обявите в BG-Rabota.com вече се публикуват
и във Facebook

Обяви за работа по градове:
VIP ОБЯВИ

Баничари
Изработване на тестени изделия / закуски / в централната част на Стара Загора. Перфектни условия и добро заплащане още »

инкасатор дългови задължения
Кол-център за събиране на просрочени задължения посредством преговори и споразумения за извънсъдебно уреждане на бизнес- отношения между физически и ю ... още »

търся шивачка
Ателие в Дианабад, търси да назначи на работа шивачка с опит в кроенето и шиенето на дрехи. още »

Фаянсаджии
Билдинг Ремонт Строй ООД набира майстори фаянсаджии с опит. За контакти: 0889 416 237, 0899 183 153, 02 826 51 70. още »

Модерна нова сладкарница
Обект в центъра на Варна търси бармани сервитьори продавачи още »

Работа на автомивка
Спешно търся опитен мияч за автомивка. Пълен работен ден.Добро заплащане. Трудов договор. още »ПОСЛЕДНИ ОБЯВИ

Търся домашна помошница
Търся домашна помошница за домакинска работа през седмицата от 16:00 до 21:00. При интерес пишете на e-mail nikola1977_@abv.bg още »

гледане на дете
Семейство търси жена за гледане на дете на 5 г. почасово.  още »

Козметик
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ДЛЪЖНОСТТА - вид и равнище на образование – Свидетелство за завършена квалификация по професия козметик; - трудов опит и умения – пр ... още »

Предлагам работа
Търся хигиенистка на 4-часов работен ден в центъра на града. Работно време от 15:30 до 19:30 от понеделник до петък. Желателно е кандидатите да са с о ... още »

Шофьор/и C+E за Нюрнберг
За наши клиенти в Германия търсим шофьор/и с категория C+E, дигитална карта, проф. компетентност. Изисква се комуникативен немски - писане на заявки, ... още »

Електротехници с немски език за Германия
Търсим за наш клиент в Германия, кандидат с много добър немски език за работа в международна компания до Нюрнберг, Германия. Необходими са много добри ... още »

Медицински сестри, социални асистенти, санитарен персонал за Великобритания
Реална работа с договор във Великобритания за медицински сестри, социални асистенти, санитарен персонал. Експершънс имат удоволствието да Ви съобщят, ... още »

Международни шофьори
Транспортна компания, базирана в Дания набира международни шофьори за работа в Западна Европа. Превоз на различни видове товари по цяла Европа с камио ... още »

Сервитьори/ки за заведение в Кипър
Сервитьори/ки с работно владеене на английски и руски (разговорно ниво), необходим е опит; заведенията са в град Протарас, Кипър. Заплата 650 евро + ... още »

Главни готвачи/готвачи за заведения в Кипър
Търсим опитни готвачи, които да организират и координират работата в кухнята, разработват съвместно с управителя менюто, като се съобразяват с налични ... още »

Баничари
Изработване на тестени изделия / закуски / в централната част на Стара Загора. Перфектни условия и добро заплащане още »

Сервитьор/ки
Механа Стъро село гр.Созопол търси да назначи сервитьори. Осигурена квартира и храна,добро заплащане. За повече информация тел: 0876667777 още »

Работа в автомивка
Предлагам работа : работник в автосервиз - монтаж,демонтаж и баланс на гуми и измиване и почистване на автомобили. Назначаване с трудов договор. Опи ... още »

рецепционист
Хотел търси рецепционист/ка-осигурена квартира. още »

Учител по БЕЛ
Частно средно общообразователно училище "Евростар" обявява конкурс по документи за длъжността - Учител по БЕЛ 5-12клас.  още »ПОЛУЧАВАЙТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА ПО ЕЛ. ПОЩА

Адрес на ел. поща:


Отрасъл:
За град:
Начало  |   Вход  |   Реклама при нас  |   За контакти  |   Правила за ползване  |   Карта на сайта
© 2008 BG-Rabota.com     Developed by: Inet-Partner